Cursussen

ABC verzorgt trainingen die zijn opgenomen in de reglementen van TX-Keur, het landelijke keurmerk voor personenvervoer. Verder verzorgt ABC trainingen die geëist worden in de verschillende bestekken van opdrachtgevers.

Bij ABC werken we met de Kijk-, Luister- en Leertechniek. Dat wil zeggen dat alle cursussen een groot aantal films bevatten.

Daarnaast duurt normaal een cursus ‘fysiek’ zo kort mogelijk en wordt een groot deel van de informatie aangeboden in internetcursussen. Chauffeurs worden hier getoetst op hun kennis en ontvangen na het maken van de toets per e-mail een certificaat waarvan het bedrijf een kopie ontvangt en de deelnames online zijn te monitoren.

De chauffeurs zijn razend enthousiast over de internetcursussen en doen met grote regelmaat meer cursussen dan verplicht. Ook de opdrachtgevers van ABC zien de voordelen: de chauffeurs hoeven in een normale situatie minder lang fysiek aanwezig te zijn bij een cursus. Dit ontlast de planning en, niet onbelangrijk, het bespaart de opdrachtgever veel geld.

ABC heeft van de Stichting TX-Keur toestemming om het klassikale gedeelte online aan te bieden met Yvonne Botterhuis als erkend opleidster. Ditzelfde geldt voor het door ABC ontwikkelde ‘Levensreddend Handelen ABC’.

Alles online en volledig coronaproof.

ABC Taxikeurmerk Advies & Trainingen verzorgt naast cursussen ook in-company trajecten.

Met onze in-company trajecten kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen, een volledig traject of een training aanbieden. Omdat iedereen binnen uw organisatie hetzelfde leert, sluit de training of cursus perfect aan bij de opleidingsbehoefte van uw bedrijf.