Het Deeltaxi West-Brabant ABC

Het Deeltaxi West-Brabant ABC is in opdracht van RMC ontwikkeld door ABC Advies & Training. Deze online module bevat algemene informatie over het vervoerscontract, bijbehorende wet- en regelgeving én belangrijke wetenswaardigheden.

Algemene informatie

Vervoer in Nederland is, wanneer het vervoer van bepaalde doelgroepen betreft, vastgelegd in vervoerscontracten. Per regio worden die vervoerscontracten door gemeenten aanbesteed. Een vervoersbedrijf is voor een bepaalde periode verantwoordelijk voor de uitvoer van dat vervoer.

Deeltaxi West-Brabant is een initiatief van 16 West-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Zij willen dat inwoners zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen verplaatsen.
Deeltaxi West-Brabant ziet namens deze instanties toe op de uitvoering van het vervoer.

Heeft u na het lezen van dit project vragen? Denkt u misschien: “zouden ze over mijn product ook een cursus kunnen maken?” Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen. 

Inhoud

‘Het Deeltaxi West-Brabant ABC’ bestaat uit drie hoofdstukken: A, B en C. In die hoofdstukken behandelen we Algemene informatie over het vervoerscontract en maken we hen Bewust van het belang van de regels. Tot slot trekken we de Conclusie dat gemakkelijk is om de regels te volgen, zo lang iemand weet waarom de regels zijn zoals ze zijn.