TX-Keur opleidingen

Onze cursussen

De door ABC Advies & Training ontwikkelde cursussen zijn door de Stichting TX-Keur goedgekeurd. In de reglementen van TX-Keur staat bijvoorbeeld dat jaarlijkse bijscholing verplicht is. 

Op de TX-Keur Academy, of uw eigen bedrijfsschool kunt u online cursussen volgen waarmee u voldoet aan de opleidingseisen in de reglementen.

Daarnaast is er de online keurmerkbegeleiding. Bent u van plan om TX-Keur te halen? In de online keurmerkbegeleiding nemen we stap voor stap met u door wat daarbij komt kijken. 

Bedrijven met personeel

In opdracht van de Stichting TX-Keur het gratis toegankelijke ‘online keurmerkbegeleiding’ voor bedrijven met personeel ontwikkeld. ABC heeft van TX-Keur toestemming om de verplichte cursussen ‘jaarlijkse bijscholing‘ én ‘levensreddend handelen‘ (theorie-gedeelte) online aan te bieden. Klik op de links om een voorbeeld te bekijken. Kleinere bedrijven volgen deze cursussen in de online ABC-omgeving, grotere bedrijven hebben veelal een eigen bedrijfsschool. Met gepersonaliseerde video’s en volledig in eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

TX-Keur

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxibedrijven. Een taxibedrijf met het TX-keurmerk zorgt voor veilig en betrouwbaar taxivervoer. De taxi is schoon en schadevrij. De chauffeur is klantgericht, goed opgeleid, komt de afspraken na en zet de klant centraal. Zowel het bedrijf als de chauffeur willen een zo’n goed mogelijke dienst leveren die is afgestemd op de wensen van de passagier.

ZZP-ers

De jaarlijkse bijscholing is voor ZZP-ers gratis toegankelijk via de TX-Keur Academy. Wilt u TX-Keur gaan halen? Dan kunt u ook gratis deelnemen aan de online keurmerkbegeleiding. 

Bent u ZZP-er (eigen rijder) en wilt u zich aanmelden voor de gratis online cursussen uit het reglement? Vul dan het aanmeldformulier hier in. Klik op de knop om een kijkje te nemen op de TX-Keur Academy.