TX-Keur opleidingen

De door ABC Advies & Training ontwikkelde cursussen zijn door de Stichting TX-Keur goedgekeurd en met deelname voldoet u dus aan de opleidingseis. Voldoet u nog  aan de laatste eisen van de verschillende normen? Op de TX-Keur Academy, of uw eigen bedrijfsschool kunt u online cursussen volgen waarmee u voldoet aan de opleidingseisen in de reglementen. 

Bedrijven met personeel
In opdracht van de Stichting TX-Keur het gratis toegankelijke ‘online keurmerkbegeleiding’ voor bedrijven met personeel ontwikkeld. ABC heeft van TX-Keur toestemming om de verplichte cursussen ‘jaarlijkse bijscholing‘ én ‘levensreddend handelen‘ (theorie-gedeelte) online aan te bieden. Klik op de links om een voorbeeld te bekijken. Kleinere bedrijven volgen deze cursussen in de online ABC-omgeving, grotere bedrijven hebben veelal een eigen bedrijfsschool. Met gepersonaliseerde video’s en volledig in eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

ZZP’ers
De jaarlijkse bijscholing, levensreddend handelen (theorie-gedeelte) en meer vindt u op de TX-Keur Academy. Deelname aan deze cursussen is gratis voor ZZP’ers. Wilt u TX-Keur gaan halen? Dan kunt u ook gratis deelnemen aan online keurmerkbegeleiding. 

Bent u eigen rijder en wilt u zich aanmelden voor de gratis online cursussen uit het reglement? Vul dan het aanmeldformulier hier in.

Klik op bovenstaande knop om een kijkje te nemen op de TX-Keur Academy.