Basisopleiding Taxichauffeur

Opleiding

Om in het bezit te komen van een chauffeurskaart is, onder andere, een taxidiploma nodig. Daarvoor legt een kandidaat twee examens af bij het CBR: een theorie- en een praktijkexamen.

De Basisopleiding Taxi van ABC bereidt u tot in de puntjes voor op die examens: van A tot Z.

Inhoud

Met de Basisopleiding Taxi gaat u goed voorbereid naar de examens en op weg. De basisopleiding bestaat uit een lesboek, examenvoorbereiding voor de theorie en de praktijk, huiswerkopdrachten en oefentoetsen. Hij is uitermate geschikt voor kandidaten die moeite hebben met leren of lezen.

Wilt u zelf aan de slag met de Basisopleiding Taxichauffeur van ABC? Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen.

Let op: per 1 juli zijn de examens bij het CBR gewijzigd. In de Basisopleiding Taxichauffeur wordt u voorbereid op de nieuwe exameninhoud. 

Lesboek

ABC heeft in 2024 een eigen lesboek uitgegeven. In het lesboek is alle informatie terug te lezen waarover een kandidaat bevraagd wordt tijdens de examens bij het CBR.

9 uur aan e-learning!

Naast het lesboek, de oefentoetsen en de examenvoorbereidingen krijgt u met de Basisopleiding Taxichauffeur van ABC Advies & Training toegang tot ruim 9 uur aan e-learning modules.

Bestelformulier Basisopleiding Taxichauffeur

Aantal kandidaten

5 + 14 =