Het NS Reisassistentie ABC

Het NS Reisassistentie ABC is ontwikkeld door ABC Advies & Training. Deze online module bevat algemene informatie over het vervoerscontract, bijbehorende wet- en regelgeving én belangrijke wetenswaardigheden.

Algemene informatie

Vervoer in Nederland is, wanneer het vervoer van bepaalde doelgroepen betreft, vastgelegd in vervoerscontracten. Per regio worden die vervoerscontracten door gemeenten aanbesteed. Een vervoersbedrijf is voor een bepaalde periode verantwoordelijk voor de uitvoer van dat vervoer.

NS Reisassistentie is er voor reizigers met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, die daardoor hulp nodig hebben bij het in-, over- en uitstappen. Maar NS Reisassistentie is ook te gebruiken door reizigers met een visuele beperking, die daardoor iemand nodig hebben om hen door het station te begeleiden.

Het gebruik van NS Reisassistentie is geheel gratis. 

Heeft u na het lezen van dit project vragen? Denkt u misschien: “zouden ze over mijn product ook een cursus kunnen maken?” Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen. 

Inhoud

‘Het NS Reisassistentie ABC’ bestaat uit drie hoofdstukken: A, B en C. In die hoofdstukken behandelen we Algemene informatie over het vervoerscontract en maken we hen Bewust van het belang van de regels. Tot slot trekken we de Conclusie dat gemakkelijk is om de regels te volgen, zo lang iemand weet waarom de regels zijn zoals ze zijn.