Het Mobitab ABC

‘Het Mobitab ABC’ is ontwikkeld door ABC Advies & Training. Deze online module bevat algemene informatie over de boordcomputer, bijbehorende wet- en regelgeving én handige functionaliteiten van de Mobitab boordcomputer.

Algemene informatie

In iedere taxi is een boordcomputer verplicht. Zo’n boordcomputer registreert onder andere de arbeids- en rusttijden van een chauffeur. Er zijn verschillende leveranciers van de boordcomputer, waaronder dus Cabman. 

Taxichauffeurs zijn verplicht zo’n boordcomputer juist te bedienen. Om hen daar eenduidig en juist over te instrueren, hebben wij ‘Het Mobitab ABC’ ontwikkeld. Een interactieve, online module waarin een cursus uitleg krijgt over de boordcomputer. 

Heeft u na het lezen van dit project vragen? Denkt u misschien: “zouden ze over mijn product ook een cursus kunnen maken?” Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen. 

Inhoud

‘Het Mobitab ABC’ bestaat uit drie hoofdstukken: A, B en C. In die hoofdstukken behandelen we Algemene informatie en maken we hen Bewust van het belang van de boordcomputer. Tot slot trekken we de Conclusie dat het juist bedienen van de boordcomputer niet ingewikkeld is, zo lang iemand weet waar bepaalde functionaliteiten voor zijn bedoeld (en waarvoor ook niet).