Het Corona ABC

Het Corona ABC is ontwikkeld door ABC Advies & Training. Deze online module bevat algemene informatie over veiligheid en tips om de sectorprotocollen ten tijde van COVID-19 te waarborgen in het voertuig. 

Algemene informatie

Ten tijde van de COVID-19 pandemie werden er door branchevereniging Koninklijk Nederlands Vervoer sectorprotocollen opgesteld. In die sectorprotocollen werden veiligheidsvoorschriften gesteld die de gezondheid van chauffeur én passagier zoveel als mogelijk waarborgen. 

Om de inhoud van deze sectorprotocollen op een eenduidige manier over te brengen op ondernemers en hun chauffeurs, heeft ABC in opdracht van Stichting TX-Keur ‘Het Corona ABC ontwikkeld’. 

Heeft u na het lezen van dit project vragen? Denkt u misschien: “zouden ze over mijn product ook een cursus kunnen maken?” Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen. 

Inhoud

In ‘Het Corona ABC’ worden de verschillende sectorprotocollen behandeld. Zo was er een sectorprotocol voor taxivervoer, voor zorgvervoer t/m 17 jaar en voor zorgvervoer vanaf 18 jaar. Ieder sectorprotocol kende haar eigen hoofdstuk, waarin de maatregelen werden doorgenomen en uitgelegd.