Bedrijfsscholen

Bedrijfsscholen

Een aantal bedrijven heeft een eigen bedrijfsschool. Een eigen bedrijfsschool in de eigen huisstijl, via een eigen domeinnaam biedt veel voordelen. Zo kunnen bedrijfsspecifieke zaken benoemd worden en is het rapporteren van de deelnames eenvoudig. Een kopie van de certificaten van de chauffeurs gaat direct naar de bedrijven.

Per bedrijf kiezen wij welke BCT-cursus van belang is en welke cursussen ten behoeve van de vervoerscontracten waarvoor gereden wordt. U kunt hierbij denken aan Valys, leerlingenvervoer en/of het zittend ziekenvervoer van Menzis.

Al vanaf €249 een eigen bedrijfsschool!

U heeft al een standaard eigen bedrijfsschool voor € 249,00 inclusief een eigen domeinnaam.

Aan het in uw eigen huisstijl zetten zijn kosten verbonden. Deze kosten variëren en hebben te maken met de lay-out van uw website. Gemiddeld liggen de kosten tussen de 200 en 400 euro.

Online monitoring

Online uw cursisten monitoren en rapportages draaien. Als opdrachtgever heeft u toegang tot ons online portaal, een eigen online leermanagement systeem (LMS).

In ons online portal heeft u direct inzage in de gegevens van uw medewerkers, onze cursisten.  Binnen een bedrijf kunnen één of meerdere personen aangesteld worden als manager. Een manager heeft inzage in de cursussen, deelnames en scoringspercentages van de cursisten. Handig tijdens een inspectie voor het Taxikeurmerk, een controle door Sociaal Fonds Mobiliteit, bij vragen van chauffeurs of bij het afsluiten van een convenant met de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Het online portal geeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een rapportage te maken en downloaden.

Een manager logt in met de inloggegevens die hij of zij ook gebruikt voor het inloggen op de reguliere cursussen, dat is wel zo makkelijk. Mocht een manager zijn of haar gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten zijn dan kunnen zij dat op de bedrijfsschool opnieuw aanvragen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het portal.