Het Verkeersborden ABC

Het Verkeersborden ABC is ontwikkeld door ABC Advies & Training. Deze online module bevat algemene informatie over de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling en de rol van beroepschauffeurs.

Algemene informatie

Hoe goed kent u de verkeersborden eigenlijk? Als het sneeuwt en de borden zijn bedekt met een laagje sneeuw, dan kunt u borden aan de vorm herkennen. Kunt u dat? Weet u hoe het zit met die vormen?

Voor een beroepschauffeur is het uiteraard belangrijk om de verkeersregels te kennen, begrijpen en toe te passen. Maar voor een meerderheid van de chauffeurs zijn er al een aantal jaren verstreken sinds ze een theorie examen deden. Om de kennis omtrent de verkeersregels en tekens op te frissen, is Het Verkeersborden ABC ontwikkeld. 

Heeft u na het lezen van dit project vragen? Denkt u misschien: “zouden ze over mijn product ook een cursus kunnen maken?” Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen. 

Inhoud

‘Het Verkeersborden ABC’ bestaat uit drie hoofdstukken: A, B en C. In die hoofdstukken behandelen we Algemene informatie over de verkeersregels en maken we cursisten Bewust van het belang van die regels en de verkeerstekens. Zowel van huiselijk geweld en mishandeling, maar ook van hun eigen effect wanneer een verdenking waarheid blijkt te zijn. Tot slot trekken we de Conclusie dat wanneer iedereen de regels en tekens kent én toepast, veel leed voorkomen kan worden. Het ABC wordt uiteraard afgesloten met een kennistest, waarbij de betekenis van de verkeersborden en tekens getoetst wordt.