Het PlusOV ABC

Het PlusOV ABC is ontwikkeld door ABC Advies & Training. Deze online module bevat algemene informatie over het vervoerscontract, bijbehorende wet- en regelgeving én belangrijke wetenswaardigheden.

Algemene informatie

Vervoer in Nederland is, wanneer het vervoer van bepaalde doelgroepen betreft, vastgelegd in vervoerscontracten. Per regio worden die vervoerscontracten door gemeenten aanbesteed. Een vervoersbedrijf is voor een bepaalde periode verantwoordelijk voor de uitvoer van dat vervoer.

PlusOV is er voor reizigers die te ver bij een  bushalte of NS-station vandaan wonen, of door een beperking niet met de gewone bus of trein kunnen reizen. Daarnaast kunnen reizigers bij PlusOV terecht voor ritten op vaste dagen en tijden, zoals naar een instelling voor dagbesteding of dagbehandeling. PlusOV is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen.

Heeft u na het lezen van dit project vragen? Denkt u misschien: “zouden ze over mijn product ook een cursus kunnen maken?” Klik op onderstaande knop om met ons in contact te komen. 

Inhoud

‘Het PlusOV ABC’ bestaat uit drie hoofdstukken: A, B en C. In die hoofdstukken behandelen we Algemene informatie over het vervoerscontract en maken we hen Bewust van het belang van de regels. Tot slot trekken we de Conclusie dat gemakkelijk is om de regels te volgen, zo lang iemand weet waarom de regels zijn zoals ze zijn.