Connexxion Academy

Connexxion Academy

Connexxion Academy

In opdracht van Transdev is de Connexxion Academy ontwikkeld door ABC Advies & Training. Een online bedrijfsschool in een herkenbare omgeving voor medewerkers. De Connexxion Academy is gevuld met verschillende cursussen die specifiek voor Connexxion ontwikkeld zijn en daarmee naadloos aansluiten op hun bedrijfsvoering. 

Bedrijfsschool Willemsen- de Koning

Bedrijfsschool Willemsen- de Koning

Bedrijfsschool Willemsen- de Koning

In opdracht van Willemsen- de Koning is de Bedrijfsschool Willemsen- de Koning ontwikkeld door ABC Advies & Training. Een online bedrijfsschool in een herkenbare omgeving voor alle chauffeurs. De Bedrijfsschool Willemsen- de Koning is gevuld met verschillende cursussen die specifiek voor Bedrijfsschool Willemsen- de Koning ontwikkeld zijn en daarmee naadloos aansluiten op hun bedrijfsvoering.

TX-Keur Academy

TX-Keur Academy

TX-Keur Academy

In opdracht van Stichting TX-Keur is de TX-Keur Academy ontwikkeld door ABC Advies & Training. Een online bedrijfsschool in een herkenbare omgeving voor keurmerkhouders. De TX-Keur Academy is gevuld met verschillende cursussen. Zo kunnen aspirant keurmerkhouders er ‘online keurmerkbegeleiding’ volgen om TX-Keur te halen en is voor ZZP-ers de jaarlijkse bijscholing gratis te volgen.

Munckhof bedrijfsschool

Munckhof bedrijfsschool

Munckhof Bedrijfsschool

In opdracht van Munckhof is de Munckhof bedrijfsschool ontwikkeld door ABC Advies & Training. Een online bedrijfsschool in een herkenbare omgeving voor alle chauffeurs. De Munckhof bedrijfsschool is gevuld met verschillende cursussen die specifiek voor Munckhof ontwikkeld zijn en daarmee naadloos aansluiten op hun bedrijfsvoering.

RMC Academy

RMC Academy

RMC Academy

In opdracht van RMC is de RMC Academy ontwikkeld door ABC Advies & Training. Een online bedrijfsschool in een herkenbare omgeving voor alle chauffeurs, ongeacht de vestiging. De RMC Academy is gevuld met verschillende cursussen die specifiek voor RMC ontwikkeld zijn en daarmee naadloos aansluiten op hun bedrijfsvoering.