Online LeerManagement Systeem

Online uw cursisten monitoren en rapportages draaien. Als opdrachtgever heeft u toegang tot ons online ABC portal. ABC staat hier voor Administratie Beheer Cursisten. ABC heeft dus een eigen online LMS, een leermanagement systeem.

In ons online portal heeft u direct inzage in de gegevens van uw medewerkers, onze cursisten.  Binnen een bedrijf kunnen één of meerdere personen aangesteld worden als manager. Een manager heeft inzage in de cursussen, deelnames en scoringspercentages van de cursisten. Handig tijdens een inspectie voor het Taxikeurmerk, een controle door Sociaal Fonds Mobiliteit, bij vragen van chauffeurs of bij het afsluiten van een convenant met de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Het online portal geeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een rapportage te maken en downloaden.

Een manager logt in met de inloggegevens die hij of zij ook gebruikt voor het inloggen op de reguliere cursussen, dat is wel zo makkelijk. Mocht een manager zijn of haar gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten zijn dan kunnen zij dat op de bedrijfsschool opnieuw aanvragen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het portal.